In general, pagina de termeni si conditii acopera urmatoarele:

 • Definirea unor termeni – cuvinte si fraze importante si semnificatia acestora
 • Datele de identificare ale firmei
 • Datele de contact ale firmei
 • Drepturile si responsabilitatile cumparatorului
 • Drepturile si responsabilitatile vanzatorului
 • Informatii despre produsele / serviciile comercializate pe site
 • Politica de plata si facturare
 • Politica de livrare
 • Politica de returnare a produselor (conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, clientii pot aplica pentru procedura de retur in 14 zile, fara a fi nevoiti sa isi justifice decizia si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13, alin. (3) si art. 14. Vezi mai multe detalii aici)
 • Politica de garantare
 • Limitarea responsabilitatii societatii tale in anumite situatii
 • Modul de solutionare a litigiilor
 • Link-ul catre SOL. Pe 15 februarie 2016, Comisia Europeana a implementat online platforma SOL (solutionarea online a litigiilor), prin care oricare dintre parti poate solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online. Daca nu respecti prevederile Regulamentului nr. 524/2013 si nu furnizezi un link spre platforma, poti risca amenzi intre 2000 si 5000 de lei din partea ANPC.
 • Politica de confidentialitate privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si modul de gestionare a acestora, precum si scopul pentru care ceri datele.
 • Politica de informare despre cookie-uri. E foarte important sa respecti recomandarea reprezentantilor Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal de a nu trimite mesaje promotionale catre cei care nu si-au dat acceptul.

   

INTRODUCERE

Site-ul www.interiall.ro este proprietatea companiei  ATIPIC PLUS , inregistrata ca operator de date la ANSPDCP , numar de notificare 0024709.

Prin utilizarea site-ului www.interiall.ro, se considera ca ati citit si ati acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. De asemenea www.interiall.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Accesand pagina  termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Pagina de internet poate contine link-uri catre alte pagini care nu apartin societatii ATIPIC PLUS. In acest caz ATIPIC PLUS nu este raspunzatoare pentru practicile de confidentialitate ale site-urilor respective.

    POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

             SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de ATIPIC PLUS numai in scopul declarat al acestui site.

ATIPIC PLUS va folosi datele dumneavoastra personale doar pentru:

  - confirmarea comenzilor

  - transmiterea de newslettere si oferte speciale

  - solicitarea de feed-back

  - livrarea produselor la adresa indicata de dumneavoastra. In acest caz, numele, adresa de livrare precum si numarul dumneavoastra de telefon vor fi transmise firmei de curierat.

ATIPIC PLUS nu va folosi datele dumneavoastra personale in alte scopuri:

orice utilizator isi poate sterge adresa de e-mail din baza de date sau se poate dezabona de la newslettere in orice moment apasand butonul dezabonare din Footer-ul newsletterului.

ATIPIC PLUS nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza acest site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele dumneavoastra personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifce tranzactiile comerciale numai la solicitarea justificata a acestora. In cazul pierderii de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul, ATIPIC PLUS nu-si asuma nici o responsabilitate. De asemenea nu raspundem pentru bresele de securitate care pot exista in serverele companiei de hosting care gazduieste site-ul.

           NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ATIPIC PLUS, operator de date cu caracter personal nr. 0024709 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specifice datele furnizate de dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este alcatuirea unei baze de date in scopul informarii despre organizarea campaniilor promotionale, actiuni de reclama, marketing si publicitate.

Datele prelucrate de noi sunt exclusiv cele furnizate de dumnevoastra. Nu sunteti obligat sa furnizati datele dar un eventual refuz determina imposibilitatea noastra de a va oferi serviciile solicitate.

Legea nr. 677/2001

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi privind datele personale comunicate catre ATIPIC PLUS:

  - dreptul la informare (Art.12);

  - dreptul de acces la datele personale transmise (Art.13);

  - de interventie asupra datelor pesonale transmise (Art.14);

  - dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestor date (Art.15)

  - dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (Art.17);

  - dreptul de a va adresa justitiei (Art.18) ;

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre ATIPIC PLUS la adresa de e-mail office@atipic.ro.

Totodata daca unele dintre datele despre dumneavoastra nu sunt corecte va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

   POLITICA DE RETURNARE

Potrivit legislatiei in vigoare, clientul are dreptul sa notifice in scris vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Clientul este informat asupra faptului ca, in cazul in careprodusele a caror returnare prezinta zgarieturi, urme de uzura, lovituri, accesorii lipsa, factura, certificat de garantie , ambalaj lipsa, ATIPIC PLUS isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la data solicitarii returului, prin aceeasi metoda de plata.

Conform ordonantei nr.34 din 04 iunie 2014 art.16, litera c, produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de client sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

Descarcati formularul de retur aici , formular retur , apoi trimiteti-l la adresa de e-mail: office@atipic.ro.

   GARANTIA PRODUSELOR

Termenul de garantie pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.interiall.ro este cuprins intre 1 si 25 ani in functie de produs si este calculat de la data semnarii de catre client a procesului verbal de predare-primire.

In plus, perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a stat in reparatie. Produsele oferite respecta prescriptiile prevazute in documentele tehnice normative in vigoare in Romania.

Clientul este de acord cu faptul ca produsele din materiale precum: piele, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.

In cazul aparitiei unor eventuale defecte, clientul va putea formula o reclamatie. Orice reclamatie -insotita de factura de marfa si certificatul de garantie- se trimite pe mail, la adresa : office@interiall.ro.

    LITIGII

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.interiall.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice disputa de orice fel  care ar putea sa apara intre ATIPIC PLUS si clientii sai se va rezolva pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat de catre instantele competente romanesti in conformitate cu legile in vigoare. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

    CONDITII LEGALE

www. interiall.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.